Založ si blog

SMER pre Košičanov.

Včera som našiel v poštovej schránke „Informačný občasník strany SMER – Sociálna demokracia“ . Zarazilo ma hneď to slovo Informačný občasník. Nuž podľa mňa by strana SMER SD mala vydávať nie iba OBČASNÍK, ale pravidelne informovať občanov o tom, čo sa dialo, deje a sa chystá pre občanov Košíc a aby tento PRAVIDELNÍK sme dostávali do schránok, čím by naplnila deklarovaná „väčšia transparentnosť“. Tým by tromfol aj Matovičov reklamný týždenník a mohla by sa tak vyjadriť k určitým udalostiam, ktoré sa diali v parlamente SR i v parlamente Košíc.

Pán Pavol Paška má v tomto občasníku veľký „propagačný článok“, ku ktorému sa pridal na ďalšej strane aj náš primátor Richard Raši.

Všetko, čo píše pán primátor je pravda. Zlepšenie je skutočne vidieť. Bol som prekvapený, keď mestská polícia pred našim blokom Fatra na Kuzmánke kontrolovala rómskych feťákov a zhabala im to „drahocenné čuchadlo“.  Je tomu skutočne tak, že mestská polícia je veľmi aktívna a reaguje na každé zavolanie a na každú najmenšiu udalosť, ktorá by narušila poriadok. Ďakujem im zato aj touto cestou .

Zákony z pohľadu logiky a etických pravidiel

06.11.2013

Časť 3 Opäť sa dotknem časti zákona 182/1993 Z. z., kde okrem iného sa v píše, citujem: „§5 odsek b) vymedzenie veľkosti spoluvlastníckeho podielu vlastníka bytu alebo nebytového priestoru v dome na spoločných častiach domu, spoločných zariadeniach domu, na príslušenstve, na pozemku zastavanom domom a na priľahlom pozemku, pričom veľkosť spoluvlastníckeho podielu je [...]

Zákony z pohľadu etických zásad a pravidiel

04.11.2013

Časť 2 Je zaujímavé, že k prvej časti mojej debaty k téme „Zákony z pohľadu etických zásad a pravidiel“ sa nenašiel žiaden diskutujúci. Že by to svedčilo o tom, že sú naše zákony po tejto stránke v poriadku? Alebo o tom, že som si vybral zlý termín na uverejnenie podľa mňa tak závažnej témy, ako sú zákony a ich vzťah k etickým pravidlám? Alebo [...]

Zákony z pohľadu etických zásad a pravidiel

01.11.2013

Časť 1 Dovoľte mi, prosím, aby som sa pokúsi vysvetliť niektoré pojmy zo zákona 182/1993 Z. z. z pohľadu etických zásad a pravidiel. Spoločné priestory domu. Zákon 182/1993 Z. z. ani nepozná pojem spoločné priestory domu, pozná len pojem citujem: „(5) Spoločnými zariadeniami domu sa na účely tohto zákona rozumejú zariadenia, ktoré sú určené na spoločné [...]

Moulin Rouge

Vrtuľa legendárneho mlyna na streche kabaretu Moulin Rouge v Paríži sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Zvrat v prípade Černáka. V miestnosti bol len pár minút, rozhodovať o jeho prepustení sa dnes nebude

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:06

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

gerhardfr

Toto je priestor na individuálny opis blogu na Blog.pravda.sk dívam sa okolo seba a vidím z môjho a z pohľadu logiky mnoho nedobrých vecí a tieto sa snažím vysvetliť a ak je možné, ich pomocou hlasu spoluobčanov, napraviť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 43
Celková čítanosť: 263062x
Priemerná čítanosť článkov: 6118x

Autor blogu

Kategórie